Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενημερώνουμε γονείς και κηδεμόνες ότι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, το σχολείο μας συμμετέχει στον "1ο Δρόμο Αγάπης" με σκοπό να συμβάλει στην  ανάπτυξη του εκπαιδευτικού προγράμματος που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης (ΔΔΕ) υπό την Αιγίδα της Εκπ/κής Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Ομάδα μαθητών του σχολείου μας με τη συνοδεία των καθηγητών φυσικής αγωγής θα συμμετέχει στην πορεία του "1ου Δρόμου Αγάπης" που θα ξεκινήσει από το 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. 

Για να μπορέσουν και οι υπόλοιποι μαθητές μας να παραστούν στη σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης,  εκείνη τη μέρα η λειτουργία του Σχολείου θα τελειώσει στις 11:00.  Στη συνέχεια, οι μαθητές μας με τη συνοδεία των εκπ/κών του Σχολείου θα παρευρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης.    

Καλούμε την τοπική κοινότητα του σχολείου μας (εκπαιδευτικούς, γονείς-κηδεμόνες, μαθητές) να συμβάλλουν ενεργά με όποιο τρόπο μπορούν σε αυτήν την προσπάθεια/πρωτοβουλία της ΔΔΕ Κοζάνης. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τα επισυναπτόμενα έγγραφα

 

Από τη Δ/νση