3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Φίλοι επισκέπτες,

 

Ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανταπόκριση του σχολείου στις προκλήσεις των καιρών που επιτάσσουν τη δικτύωση και τη διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία με σύγχρονα εργαλεία και μέσα.

Στόχος μας είναι η προβολή της κοινωνικής, επιστημονικής και πολιτισμικής διάστασης του εκπαιδευτικού έργου και η ανάδειξη καλών πρακτικών ή άλλων δράσεων του σχολείου.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Χαράλαμπος Αποστόλου

Greek English French German Italian Russian

Καιρός

Facebook

Είσοδος Μελών

Μετρητής επισκεπτών από 31/10/2016

Μετρητής επισκεπτών

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενημερώνουμε τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών μας ότι σήμερα το μεσημέρι (Δευτέρα 12/6) θα εκδοθούν και θα αναρτηθούν στο σχολείο τα αποτελέσματα της επίδοσης των μαθητών μας για το τρέχον σχολικό έτος (2016-17).  Ταυτόχρονα, θα αναρτηθεί το πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας όπως και το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων της 2ης εξεταστικής του Ιουνίου,  για όσους μαθητές παραπέμπονται λόγω επίδοσης αλλά και λόγω ελλιπούς φοίτησης. 

Από αύριο (8:30-13:30) αλλά και κάθε ημέρα που το σχολείο είναι ανοιχτό, οι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να παραλαμβάνουν τους ελέγχους επίδοσης των παιδιών τους. 

 

 

Από την Δ/νση