3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Φίλοι επισκέπτες,

 

Ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανταπόκριση του σχολείου στις προκλήσεις των καιρών που επιτάσσουν τη δικτύωση και τη διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία με σύγχρονα εργαλεία και μέσα.

Στόχος μας είναι η προβολή της κοινωνικής, επιστημονικής και πολιτισμικής διάστασης του εκπαιδευτικού έργου και η ανάδειξη καλών πρακτικών ή άλλων δράσεων του σχολείου.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

 

Με εκτίμηση

H Διευθύντρια

Μουστάκα Θεοδώρα

elenfrdeitru

Καιρός

Facebook

Είσοδος Μελών

Μετρητής επισκεπτών από 31/10/2016

Μετρητής επισκεπτών

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
 

 

Στις 27 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης η εκδήλωση του σχολείου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η υποδιευθύντρια κ. Θωμαή Μεντελή, καθηγήτρια ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας και η κ. Μαρία Σακοράφα, καθηγήτρια ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας. Την επιμέλεια της χορωδίας είχε η κ. Κατερίνα Παφίλη, καθηγήτρια ΠΕ16-Μουσικών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- στα πλαίσια της Γιορτής της Σημαίας- ορίστηκαν η Σημαιοφόρος και οι Παραστάτες του σχολικού έτους 2016-2017 και απονεμήθηκαν τα Αριστεία και Βραβεία στους μαθητές που αρίστευσαν και πρώτευσαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2015-2016.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!

Από τις πρόβες

 

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

Από την Εκδήλωση