3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Φίλοι επισκέπτες,

 

Ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανταπόκριση του σχολείου στις προκλήσεις των καιρών που επιτάσσουν τη δικτύωση και τη διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία με σύγχρονα εργαλεία και μέσα.

Στόχος μας είναι η προβολή της κοινωνικής, επιστημονικής και πολιτισμικής διάστασης του εκπαιδευτικού έργου και η ανάδειξη καλών πρακτικών ή άλλων δράσεων του σχολείου.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

 

Με εκτίμηση

H Διευθύντρια

Μουστάκα Θεοδώρα

elenfrdeitru

Καιρός

Facebook

Είσοδος Μελών

Μετρητής επισκεπτών από 31/10/2016

Μετρητής επισκεπτών

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά:

 

  • 1 αυγό
  • 1 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 200 γρ βούτυρο
  • ξύσμα λεμονιού
  • 6 κουταλιές του γλυκού κακάο
  • περίπου 800γρ αλεύρι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • μία κούπα πορτοκαλάδα (αμίτα ή άλλο χυμό)
  1. Λιώστε το βούτυρο ίσα ίσα να μαλακώσει ή βάλτε το εκτός ψυγείου για λίγες ώρες.
  2. Ανακατέψτε με κουτάλα το αυγό, τη ζάχαρη και το βούτυρο πολύ καλά.
  3. Προσθέστε μία κούπα αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το χυμό, και ανακατέψτε καλά και μετά χωρίστε τη ζύμη σε δύο μπώλ.
  4. Στο ένα μπώλ προσθέστε το κακάο και ανακατέψτε καλά, και στη συνέχεια προσθέστε και στα δύο ζυμάρια όσο αλεύρι χρειάζεται για να μην κολλάνε.
  5. Με τα δύο αυτά ζυμάρια, πλάστε δίχρωμα κουλουράκια !

Καλιάκα Λία