Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

Το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης διοργανώνει τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα, στα πλαίσια του προγράμματος "Επισκέψεις Σχολείων στη Βουλή των Ελλήνων" και καλεί με βάση την Εγκύκλιο 12987/Γ2/2011, τους ενδιαφερόμενους (ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία), που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής, να υποβάλλουν την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Πέμπτη, 23/2/2012, και ώρα 13:00 π.μ. στο γραφείο του Δ/ντή του 3ου Γυμνασίου. Οι προσφορές θα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια και απαιτήσεις:

  1. Προορισμός:  Αθήνα
  2. Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει την μεταφορά των μαθητών και την διαμονή τους σε ξενοδοχείο τεσσάρων (4) ή πέντε (5) αστέρων για δύο (2) νύχτες σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.  Τα λεωφορεία θα πρέπει να είναι διαθέσιμα καθ' όλη την διάρκεια της εκδρομής για οποιαδήποτε μεταφορά των μαθητών αποφασισθεί από τους συνοδούς καθηγητές εντός της πόλης των Αθηνών.
  3. Κατηγορία καταλύματος: Ξενοδοχείο πέντε (5) αστέρων. Τα δωμάτια θα πρέπει να είναι, τρίκλινα και τετράκλινα για τους μαθητές και μονόκλινα ή δίκλινα για τους συνοδούς καθηγητές. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου να είναι στην διάθεση του σχολείου, σε πλήρη λειτουργία κατά τη διαμονή και το ξενοδοχείο να πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εύρυθμη διαμονή, (θέρμανση, ζεστό νερό, καθαριότητα κλπ).
  4. Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει επίσης, πλήρες πρωινό καθημερινά εντός του ξενοδοχείου σε μπουφέ, όπως και ένα γεύμα την μία από τις δύο ημέρες.
  5. Η διαμονή και η μετακίνηση των συνοδών ? καθηγητών (Σύνολο 4+1) θα είναι δωρεάν.
  6. Μεταφορικά μέσα: Οδική μετακίνηση με δύο (2) λεωφορεία

  1. Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: 80-85 μαθητές και 5 καθηγητές, (4 συνοδοί και ο αρχηγός)
  2. Πρόσθετες προδιαγραφές μέσων μετακίνησης: Το πρακτορείο θα πρέπει να διαθέτει πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία που να πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δελτίο καταλληλότητας, ΚΤΕΟ, ζώνες ασφαλείας κλπ.), να είναι δε στην αποκλειστική διάθεσή του σχολείου καθ? όλη την διάρκεια της εκδρομής
  3. Ημερομηνία αναχώρησης-επιστροφής: Η αναχώρηση από το Σχολείο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5/4/2012 στις 6:00 π.μ. και η επιστροφή το Σάββατο, 7/4/2012 στις 21:30 μ.μ.
  4. Να υπάρχει ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μαθητών και καθηγητών και να παραδοθεί συμβόλαιο αστικής ευθύνης του Τουριστικού Γραφείου
  5. Να αναφέρεται η τελική συνολική τιμή (συμπεριλαμβανομένων όλων των τυχόν κρατήσεων και του ΦΠΑ)
  6. Μαζί με την προσφορά, κάθε τουριστικό γραφείο θα πρέπει να καταθέσει και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ
  7. Οι προσφορές θα ανοιχτούν παρουσία όσων ενδιαφερομένων επιθυμούν να παρευρεθούν, από την επιτροπή που συστήθηκε με βάση την Εγκύκλιο 12987/Γ2/2011, την Πέμπτη, 23/2/2012, και ώρα 13:00π.μ. στο γραφείο του Δ/ντή του 3ου Γυμνασίου.
  8. Το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα για οποιαδήποτε περαιτέρω γραπτή διευκρίνιση όπως και το δικαίωμα ακύρωσης της εκδρομής λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μαθητών ή άλλης σοβαρής αιτίας, χωρίς αποζημίωση του Τουριστικού Γραφείου.