Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Όπως πιθανόν γνωρίζετε, για αύριο Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:00πμ. στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης,  έχει προγραμματισθεί το «Πανκοζανήτικο Συλλαλητήριο» που διοργανώνεται από το συντονιστικό φορέων για τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το  Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.   Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00πμ μέχρι τη λήξη του διδακτικού ωραρίου και ως αποτέλεσμα κάποιοι καθηγητές του σχολείου μπορεί να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

 

Ενημερώνουμε τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών μας ότι, την ώρα του Συλλαλητηρίου το Σχολείο θα λειτουργεί, αλλά επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε εκ των προτέρων αν κάποιοι (ή πόσοι)  καθηγητές θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, είναι πιθανόν να υπολειτουργεί.  Οι μαθητές μας μπορούν να επικοινωνούν και να ενημερώνουν τους γονείς τους χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο του σχολείου.

 

Επειδή υπάρχει περίπτωση και μαθητές να θελήσουν να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο, υπενθυμίζουμε ότι εφόσον κάποιος μαθητής προσέλθει στο σχολείο, για να φύγει για οποιονδήποτε λόγο από το σχολείο ο γονέας-κηδεμόνας του πρέπει να το ζητήσει ο ίδιος από το σχολείο.

 

Από τη Διεύθυνση