3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Φίλοι επισκέπτες,

 

Ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανταπόκριση του σχολείου στις προκλήσεις των καιρών που επιτάσσουν τη δικτύωση και τη διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία με σύγχρονα εργαλεία και μέσα.

Στόχος μας είναι η προβολή της κοινωνικής, επιστημονικής και πολιτισμικής διάστασης του εκπαιδευτικού έργου και η ανάδειξη καλών πρακτικών ή άλλων δράσεων του σχολείου.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

 

Με εκτίμηση

H Διευθύντρια

Μουστάκα Θεοδώρα

elenfrdeitru

Καιρός

Facebook

Είσοδος Μελών

Μετρητής επισκεπτών από 31/10/2016

Μετρητής επισκεπτών

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Την  Παρασκευή  11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 έγινε η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο . Σε κλίμα συνεργασίας συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν  τους μαθητές  καθώς  και  οι  προτάσεις  που έκαναν σχετικά με κάποιες εκδηλώσεις που θα ήθελαν να γίνουν . Το δεκαπενταμελές  μαθητικό συμβούλιο δήλωσε ότι  θα κάνει γραπτώς μια καταγραφή των προτάσεων και των αιτημάτων τους , την οποία και θα φέρει προς συζήτηση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων .

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης στην προσπάθειά του να βελτιώσει την επικοινωνία μεταξύ Γονέων και Σχολείου αλλά και μεταξύ Γονέων και Συλλόγου Γονέων , ζητάμε την συμπλήρωση του παρακάτω εντύπου που θα σας δοθεί από τα παιδιά .

 

 

Ονοματεπώνυμο Μαθητή

 

Τάξη - Τμήμα

 

Ονοματεπώνυμο Κηδεμόνα

 

Email

 

Επάγγελμα (Προαιρετικά)

 

Τηλέφωνο

 

 

 

Με εκτίμηση 

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

3ου Γυμνασίου Κοζάνης

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης είναι αντίθετος με την πρόθεση των μαθητών να προχωρήσουν στην κατάληψη του Σχολείου , που σύμφωνα με πληροφορίες  οι μαθητές σχεδιάζουν για αύριο Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ενημερώνει τους γονείς των μαθητών ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε δημιουργηθεί στον χώρο του Σχολείου από πλευράς μαθητών.

 

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας , παραπέμπουμε στην σχετική με το θέμα ανακοίνωση του Διευθυντή του Σχολείου .