3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Φίλοι επισκέπτες,

 

Ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανταπόκριση του σχολείου στις προκλήσεις των καιρών που επιτάσσουν τη δικτύωση και τη διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία με σύγχρονα εργαλεία και μέσα.

Στόχος μας είναι η προβολή της κοινωνικής, επιστημονικής και πολιτισμικής διάστασης του εκπαιδευτικού έργου και η ανάδειξη καλών πρακτικών ή άλλων δράσεων του σχολείου.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Χαράλαμπος Αποστόλου

Greek English French German Italian Russian

Καιρός

Facebook

Είσοδος Μελών

Μετρητής επισκεπτών από 31/10/2016

Μετρητής επισκεπτών

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας με επιτυχία η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού "Αθλούμαι, ΧαράΖΩ το Μέλλον".

Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν, αθλήθηκαν, αγωνίστηκαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας και διασκέδασαν κατά τη διάρκεια μιας ημέρας εξολοκλήρου αφιερωμένης στον αθλητισμό και τα ιδεώδη του!

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις του σχολείου μας:

Συνημμένα Αρχεία:
FileΠεριγραφή
Download this file (4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.pdf)4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.pdf 

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

 

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τις/τους μαθήτριες/τές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης για την προσφορά ενός σημαντικού ποσού, που συγκεντρώθηκε μετά το χριστουγεννιάτικο τους παζάρι.

 

Το ποσό αυτό κατατέθηκε, από το ίδιο το σχολείο, στο βιβλιοπωλείο από το οποίο προμηθευόμαστε τη γραφική ύλη και τα σχολικά είδη του Ελεύθερου Σχολείου και αξίζει να σημειωθεί πως είναι αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες μας, στα είδη αυτά, για έξι ολόκληρους μήνες.

 

Το Ελεύθερο Σχολείο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, φιλοξενεί, σήμερα, περισσότερα από 100 παιδιά από την Α΄ τάξη του Δημοτικού, μέχρι την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητριών/τών της Γ΄ τάξης του Λυκείου και στηρίζει τις οικογένειες τους.

 

Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τις συνέπειες της κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τη στήριξη της ίδιας της εκπαιδευτικής κοινότητας και την έκφραση αλληλεγγύης από παιδιά για παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων , επειδή θέλουμε να είμαστε άνθρωποι και επειδή η αλληλεγγύη είναι ανάγκη ψυχική κυρίως και όχι απλώς υποχρέωση,  στις 23 Δεκεμβρίου 2016 οι μαθητές του σχολείου μας,     με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κυρίες   Βαχτσιαβάνου Μ. και  Τζορβατζή Α.,                            πραγματοποίησαν  παζάρι αλληλεγγύης με γλυκές και αλμυρές γεύσεις  .

Στην εκδήλωση και φέτος τα παιδιά συμμετείχαν με αγάπη, μεράκι και χαρά .

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν στην

Εθελοντική Κοινότητα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Δράσης," Άρσις" Κοζάνης για την κάλυψη των αναγκών για γραφική ύλη του Ελεύθερου σχολείου της.

                    

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στα παρακάτω συνημμένα αρχεία:

  

 

 

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

 Από την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης διοργανώνουν το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar τους!


Ώρες λειτουργίας: 8.00 πμ-2.00 μμ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Όπως κάθε χρόνο, το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του!
Από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου συλλέγουμε αντικείμενα που θα πουληθούν στην γιορτινή μας εκδήλωση. Μπορείτε να προσφέρετε χριστουγεννιάτικα είδη, είδη δώρων, παιχνίδια, και πολλά άλλα είδη αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση.
Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη!
Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν σε οικογένειες της πόλης μας που χρειάζονται τη συνδρομή μας.