ΥΛΙΚΑ
100 γρ. λευκή σοκολάτα (σε κομματάκια)
300 ml. κρέμα γάλακτος ρευστή
μερικές σταγόνες Grand Marnier
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Βάλτε τη σοκολάτα να λιώνει στο μπεν μαρι , και σε
μια κατσαρόλα τα 100 ml. της κρέμας γάλακτος να βράσουν.
2) Αφήστε να κρυώσει. Μετά προσθέτουμε σιγά σιγά
την κρέμα γάλακτος λίγη λίγη για 3 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει αρκετά.
3) Την άλλη κρέμα γάλακτος να την κάνουμε σαντιγί χωρίς ζάχαρη.
4) Βάλτε την σε ένα μεγάλο μπολ και με ένα κουταλάκι ανακατεύουμε
λίγη λίγη τη μους και αρωματίζουμε με λίγο λικέρ και βάλτε την στο
ψυγείο να σταθεί 6 ώρες.
5) Πριν σερβίρετε τρίψτε από πάνω λίγη σοκολάτα υγείας.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Χατζηανέστης Κώστας