3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Φίλοι επισκέπτες,

 

Ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανταπόκριση του σχολείου στις προκλήσεις των καιρών που επιτάσσουν τη δικτύωση και τη διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία με σύγχρονα εργαλεία και μέσα.

Στόχος μας είναι η προβολή της κοινωνικής, επιστημονικής και πολιτισμικής διάστασης του εκπαιδευτικού έργου και η ανάδειξη καλών πρακτικών ή άλλων δράσεων του σχολείου.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

 

Με εκτίμηση

H Διευθύντρια

Μουστάκα Θεοδώρα

elenfrdeitru

Καιρός

Facebook

Είσοδος Μελών

Μετρητής επισκεπτών από 31/10/2016

Μετρητής επισκεπτών

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. λευκή σοκολάτα (σε κομματάκια)
300
ml. κρέμα γάλακτος ρευστή
μερικές σταγόνες
Grand Marnier



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Βάλτε τη σοκολάτα να λιώνει στο μπεν μαρι , και σε
μια κατσαρόλα τα 100
ml. της κρέμας γάλακτος να βράσουν.

2) Αφήστε να κρυώσει. Μετά προσθέτουμε σιγά σιγά
την κρέμα γάλακτος λίγη λίγη για 3 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει αρκετά.

3) Την άλλη κρέμα γάλακτος να την κάνουμε σαντιγί χωρίς ζάχαρη.

4) Βάλτε την σε ένα μεγάλο μπολ και με ένα κουταλάκι ανακατεύουμε
λίγη λίγη τη μους και αρωματίζουμε με λίγο λικέρ και βάλτε την στο
ψυγείο να σταθεί 6 ώρες.

5) Πριν σερβίρετε τρίψτε από πάνω λίγη σοκολάτα υγείας.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

     Χατζηανέστης Κώστας