3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Φίλοι επισκέπτες,

 

Ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανταπόκριση του σχολείου στις προκλήσεις των καιρών που επιτάσσουν τη δικτύωση και τη διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, αλλά και το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία με σύγχρονα εργαλεία και μέσα.

Στόχος μας είναι η προβολή της κοινωνικής, επιστημονικής και πολιτισμικής διάστασης του εκπαιδευτικού έργου και η ανάδειξη καλών πρακτικών ή άλλων δράσεων του σχολείου.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

 

Με εκτίμηση

H Διευθύντρια

Μουστάκα Θεοδώρα

elenfrdeitru

Καιρός

Facebook

Είσοδος Μελών

Μετρητής επισκεπτών από 31/10/2016

Μετρητής επισκεπτών

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενημερώνουμε συναδέλφους, γονείς και μαθητές ότι οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα επισκεφτούν το Σχολείο μας την ερχόμενη Παρασκευή 3-2-2012 για να ελέγξουν κατά πόσο τα χρήματα που επένδυσε η ΕΕ για την αγορά των μαθητικών υπολογιστών (netbooks) "έπιασαν τόπο".

Το Σχολείο μας είναι το μόνο Σχολείο της χώρας που θα επισκεφτούν για τον παραπάνω σκοπό, και - σύμφωνα με τα όσα μας είπαν από το υπουργείο - ότι συμπεράσματα βγάλουν για τη χρήση των netbooks θα αφορούν όλη τη χώρα στο σύνολό της.  Κάτω από αυτή τη λογική, πρέπει να τους δείξουμε ότι τα λεφτά τους έπιασαν τόπο.

Οι μαθητές των τμημάτων Γ2 και Γ4 που διδάσκονται Φυσική χρησιμοποιώντας τα netbooks σε καθημερινή βάση, πρέπει να φέρουν ΟΛΟΙ τους υπολογιστές τους την Παρασκευή στο Σχολείο.  Λόγω της παραπάνω επίσκεψης, οι μαθητές του Γ4 θα κάνουν μάθημα Φυσικής την 5η ώρα την Παρασκευή.  Όποιος μαθητής δεν έχει υπολογιστή για οποιονδήποτε λόγο, καλό θα ήταν να δανειστεί υπολογιστή από κάποιον συμμαθητή του.